Søg
0

XL-BYG CF KARISE Byggecenter

Hos XL-BYG CF Karise Tømmerhandel mødes du med inspiration og faglig rådgivning til dine byggeprojekter.

Vore medarbejdere tilbyder dig et partnerskab i byggeprocessens mange faser, hvad enten du bygger selv, bygger sammen med professionelle eller lader fagfolk om det hele.

Uanset om dit behov er bedste kvalitet eller billigste pris, hjælper vi dig med at løse dine opgaver bedst muligt.

Du tilbydes også en række services, der gør byggeriet nemmere, hurtigere og mere overskueligt:
  • Kontoordning
  • Værktøjsudlejning
  • Byggesag- og logistikstyring
  • Vareleveringer til din adresse
  • Materialeberegning til projektet
  • Vejledning i byggeriets udførelse

Byggecenter

Byggecenter

Her finder du alt til dinbolig og dit byggeprojekt indenfor et bredt udvalg af belysning, hånd- og elværktøj, VVS, haveværktøj og grillredskaber, samt maling og tapeter. Og du får idéer og tips til både klassiske og moderne løsninger indenfor boligrenovering af bl.a. tagbelægninger, vinduer/døre, facadebeklædninger og terrasseanlæg. Vore medarbejdere hjælper gerne med at beregne materialeforbruget og har du brug for håndværkerhjælp til byggeriet, samarbejder vi med lokalområdets dygtigste fagfolk indenfor murer-, tømrer- og entreprenørfagene.

Drive-In

Drive-In

Brug bilen som indkøbsvogn og afhent dine varer i vores trælast Drive-In. Her er det nemt, hurtigt og overskueligt at finde byggematerialerne. Vareinddelingen gør det nemt at finde både trælast, mursten, gips, isolering, afvandingssystemer, belægningssten, cement og mørtelprodukter.

Vore medarbejdere i Drive-In hallen hjælper dig med at pakke bilen eller traileren, så du hurtigt kan komme videre med dit byggeri. 

Gå til forside